tjugoåttonde augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-28 Klockan: 21:55:00
Hallå, kan vi stoppa tiden ett tag? Det går sååå fort och jag vill vara i den här bebisbubblan föralltid. Jag älskar det.
Han är redan två veckor och tre dagar gammal, våran prins. Idag har vi varit på bvc. Han går upp jättefint i vikt och väger nu 3580 gram.
53,5 cm lång har han blivit också. Hon tyckte att han verkar vara en mycket välmående bebis och vi fick massor av beröm.
 
 
 
 
Idag har vi varit på vår första lekparksdejt minsann. Med Angeline, Frida och barnen. Theo sov sig såklart igenom hela dejten,
men det dröjer inte förrens han springer runt där han med, och gungar och gräver i sandlådan. Lilla hjärtat.
Efter det tog vi en långpromenad hem och gick förbi affären på vägen. Våran första tur ensamma, utan pappsen. 
Han tog en tupplur under tiden då han jobbade inatt och ska jobba en natt till. Sen får vi ha honom hemma fem dagar igen.
 
 

you are the sunshine that makes my day

Skrivet: 2012-08-22 Klockan: 19:59:19
Igår hade vi hembesök av bvc. Våran lilla plutt har gått upp jättebra i vikt och väger nu 3300 gram.
 
 
 
 

tjugonde augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-20 Klockan: 21:17:00
Idag var hjärtat beräknad att födas, men vi hade ju sån tur att han ville komma till oss nio dagar tidigare. Ingen är gladare för det än vi.  
Frågan är hur jag ska få någon tid att sitta vid datorn när man inte kan slita blicken från det lilla livet en enda sekund.
Man kan sitta och bara titta på den där vackra ungen i evigheter. Samtidigt vill jag dokumentera precis allt, för framtiden.
 
 
 
 
Vi myser och njuter förfullt av våran lilla groda. Vi ammar och ammar, och däremellan har vi hunnit med ett par barnvagnspromenader, vi har badat för första gången, vi har hälsat på gammelfarmor och gammelfarfar, vi har givetvis hälsat på ute i Fridhem och vi har fått massor av besök av nära och kära som är nyfikna på vårat lilla underverk. Han har redan fått sååå mycket fina presenter, vårat lilla hjärta.
 
 
 
Morbror Elias och Theo. Sötaste.
 
 
I fredags var vi på återbesök på bb för vägning. 3100 gram hade han gått ner till. Inte alls mycket så det var skönt.
Vi var även där för att kolla gulsoten, då han var väldigt gul i början. Det såg mycket bättre ut och behöver inte kollas upp något mer.
Imorgon är det dax för vägning igen. Då kommer de på hembesök från bvc.
 
 
 
 

Theo Mattias Leonard Forsberg

Skrivet: 2012-08-16 Klockan: 23:11:00
I lördags, den elfte augusti klockan 09:39, kom han äntligen till världen. 3235 gram, 51 cm lång och den vackraste lilla varelse jag någonsin sett. Från det ögonblicket dom la honom på mitt bröst så vet jag vad meningen med livet är.
Jag hade ingen aning om att man kunde älska någon så här otroligt mycket. Vårat hjärta. Du är det finaste som finns.
 
 
 
 

tionde augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-10 Klockan: 16:25:22
 
Lite bilder från Fridhem där vi spenderade nästan hela dagen igår.
 
 
Igårkväll blev mamman nojig och ängslig då jag tyckte att lilla grodan varit väldigt lugn där inne i magen. Ringde förlossningen och fick komma in på en kontroll som visade aningen minskad mängd fostervatten. I övrigt såg allt jättebra ut.
En ny tid bokades till morgonen och det började pratas om eventuell igångsättning. Vi åkte hem, bäddade spjälsäng, bäddade vagga, vek dom nytvättade kläderna och la i lådorna, packade bb-väskan osv till sent på natten.
Var inne på en ny kontroll vid åtta imorse. Fortfarande samma med fostervattnet men då allt annat såg mycket bra ut tyckte läkaren att vi avvaktar och gör en ny kontroll på söndag igen. Han hade förhoppningar om att det kanske startar av sig självt om vi avvaktar,
då jag hade värkar var tionde minut (som jag dock inte känner av) och har börjat öppna mig lite smått. Jag hoppas verkligen, verkligen att det kommer igång på naturlig väg snart, så jag slipper bli igångsatt.
 Hjärtljuden var jättefina enl ctg, han växer precis som han ska och väger ungefär 3200gram, vårat älskade lilla hjärta.
 
 
 

nionde augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-09 Klockan: 08:57:45
Imorse vaknade vi av den sötaste lilla bild. Kusinvitamin har kommit till världen. Micke har blivit farbror till en liten Viggo.
 
 
Igår hade jag tvättdag för fulla muggar här hemma. Det sista av bebissakerna är tvättade och klara.
Emellan tvättarna hann jag med en lunch på stan med Maria och lilla Olivia. Hon är väl för charmig den där lilla snuttan.
På kvällen var vi ute och åt med ett gäng goda vänner. Mycket god mat och trevligt som tusan.
 
 
 
 

femte augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-05 Klockan: 21:11:00
 
Min pelargon som jag - kors i taket - helt plötsligt lyckades få att växa och bli jättefin (har ju knappt lyckats hålla en garderobsblomma vid liv tidigare) och mina älskade olivträd, som dock inte är riktiga.
 
 
Vi har haft en underbar helg som gått helt galet fort. Fredagsmys i Lämås med Frida, Tommy och busiga barn.
I lördags åkte vi till Mickes fasters stuga och spenderade hela dagen där.
Idag har vi hälsat på Pernilla och Micke för att spana in deras nya hus. Stort fint hus. Jag är avundsjuk! Jag vill också ha ett hus NU.
Vi avslutade helgen med att åka till Örebro för att äta på kinamuren såhär på söndagskvällen, med mamma och Krilla. Väldigt mysigt. 
Så nu sitter jag och magen här proppmätta, medans Micke är ute och springer(!!).
 
 

första augusti tvåtusentolv

Skrivet: 2012-08-01 Klockan: 06:46:00
Så äntligen är augusti här. Månaden som vi väntat så länge på. Åh vad vi väntar och längtar nu. Mindre än tre veckor kvar. Vi får se om han har lust att titta ut när han ska eller om det ska hinna bli september... Vi är iallafall många som längtar efter dig nu lilla hjärtat.
Igår var vi hos barnmorskan igen. Det går faktiskt fort mellan gångerna och det är ju bra. Allt såg bra ut och han ligger fortfarande nedåt, lilla grodan.
 
 
 
Fina lilla pippitröjan var bland det allra första vi köpte. Kan nog bli en sån i varje storlek :)
 
 
Efter barnmorskan åkte vi till Örebro och handlade det allra sista som behövdes, så nu är vi nog redo tror jag. Nu tänker iallafall inte jag gå i en enda affär till på ett tag. Vi blev kvar i Örebro till kvällen då vi åkte till Matte och Lina, där vi blev bjudna på mat bland annat.
Där väntas det också, ändå lite mer än här då det beräknade datumet redan passerat. Vi vill ju att lilla kusinvitamin ska komma ut nu.
 
 
Cirka halv fyra vaknade jag idag, och kunde inte somna om. Det var bara att ge upp, ta en dusch och äta frukost. Kommer nog vara gaaanska trött sen. Nu ska jag göra kaffe och väcka min älskling. Idag ska vi åka till Tidaholm och hälsa på familjen Spak. Ska bli trevligt.