share the bounty and it bounces back to you.

Skrivet: 2012-07-24 Klockan: 20:53:19
Idag går vi in i vecka 37. Alltså har vi gått 36 fulla veckor och får från och med idag föda här i Karlskoga ifall det skulle sätta igång.
Så nu är du välkommen precis när du vill lilla bebis. Vi längtar efter dig.
Vi behöver bara hinna med en sista shoppingrunda för att inhandla det som fattas först. Babyskydd och lite annat smått. 
 
 
 
 
Har varit trött och lite hängig idag, men har fått en del gjort ändå. Jag har tvättat bebiskläder och Micke har skruvat ihop skötbordet.
Ikväll har svärföräldrarna varit här och ätit tacos med oss. Mycket trevligt. Dom åkte precis så nu ska vi mysa och titta på film.
 
 

tjugoförsta juli tvåtusentolv

Skrivet: 2012-07-21 Klockan: 22:22:14
Idag ägnade jag förmiddagen åt att baka på massa ankägg som jag fick av Frida häromdagen. Sockerkaka och tigerkaka blev resultatet. 
Åh vilka kakor det blev! Helt fluffiga och så gooda. Jag vill också ha ankor.
 
Sen har vi firat en liten Olivia på ettårsdagen. Herregud vad tiden går. Ett år redan. Grattis på din dag lilla snuttan.
 
 
 
 

en månad kvar..

Skrivet: 2012-07-20 Klockan: 21:48:00
Idag är det den tjugonde juli, vilket innebär exakt en månad kvar till bf. Kanske är det mer, kanske mindre. Förhoppningsvis mindre.
Även fast magen skvallrar en aning om det känns det fortfarande overkligt att vi faktiskt snart blir föräldrar till en liten son och att vi snart ska få vara med om den största dagen i våra liv. Sen är vi plötsligt tre och vi har en liten människa som kommer vara viktigare än allt.
 
 
Idag har vi varit ute och fotat magen lite. Vi passade på när vi fick en fin dag med solsken.
 
 
 
 
Förutom våran egna lilla gravidfotografering har vi haft frukostpicnic vid vattnet, åkt ut till Fridhem, spenderat nästan hela dagen 
där och Micke har tagit första doppet för i år. Nästan en hel dag med riktig sommarvärme fick vi innan ösregnet kom.
 
 

nittonde juli tvåtusentolv

Skrivet: 2012-07-19 Klockan: 22:50:05
Igår var det dags för kontroll hos barnmorskan igen. Magen växer precis efter kurvan och som vanligt fick vi höra dom finaste hjärtslag.
Hon bråkade lite med honom för att känna hur han låg. Han har vänt sig nedåt, inte helt fixerad ännu, men snart så.. 
Hoppas att han stannar i det läget nu och gör sig startklar snart, våran lilla groda. Vi närmar oss den stora dagen med stormsteg.
 
 
 
 
Efter barnmorskan och ärenden som tog nästan hela dagen kom tjejerna hit medans grabbarna spelade tv-spel på annat håll.
Vi åt tacos med paj till efterrätt och hade lika trevligt och mysigt som vanligt. Även fast det slutade med en himla massa vitpepparkorn ;)
 
 
Idag har jag träffat min kära vän Pernilla. Vi tog en fika på stan och kollade lite inredningsbutiker.
En tur till Fridhem hann vi med förut, jag och Micke. Där bjöds det på nybakta bullar minsann. Mycket fikande idag.
 
 

i väntans tider

Skrivet: 2012-07-18 Klockan: 09:12:53
 
Jag och min barndomsvän, 6 eller 7 år gamla på den här bilden och går i väntans tider med kuddar på magen.
 
 
 
Idag, 19år senare, tjocka, glada och gravida på riktigt med tre veckor mellan bf. Helt fantastiskt tycker jag.
 
 
Igår åkte jag, Camilla och magarna ut till Fridhem, tog en fika med mamma, babblade på om allt möjligt
och passade på att föreviga våra nu riktiga gravidmagar med en bild.
Senare åkte jag och min älskling ut till Frida och Tommy i Lämås och spenderade kvällen där med grillat och jordgubbar.
En mycket trevlig tisdag. Idag väntar en dag med fullt upp och ikväll kommer brudarna hit på tacos.
 
 

vecka 36 (35+0)

Skrivet: 2012-07-17 Klockan: 07:12:00
 
 
Snuttiga små kläder hänger lite överallt och ser söta ut, sängen är provbäddad och mobilen är upphängd.
Nu får du snart komma lilla bebis. Vi längtar efter dig.
 
 
Igår var vi i örebro. Stannade på vägen dit och åt lunch innan vi åkte en snabbis till ikea för att inhandla tallrikar och skötbord,
och såklart lite annat smått och gott som åker med av bara farten när man ändå är där. En kaffe hos Matte och Lina i nya huset på det,
hem igen och så hade ännu en måndag gått - som vi avslutade med macka och kantareller från söndagens svampletartur.
 
 

femtonde juli tvåtusentolv

Skrivet: 2012-07-15 Klockan: 23:36:45
Slängde ihop en paj med rabarber och jordgubbar i förmiddags (så jäääkla god) som vi tog med oss och åkte ut till Fridhem.
Där grillade vi korv till lunch, umgicks och passade på att njuta av några solstrålar som dagen faktiskt bjöd på.
När Krilla och Micke gick ut i skogen på svampjakt lärde min kära mor mig att virka. Så nu håller jag på att virka en leksak till bebis.
Kära nån vad pysslig man blir av att vara gravid. Dessutom var det visst som ett beroende att virka. Kan inte sluta.
 
 
 
 
På hemvägen svände vi förbi Bråten. Tänkte krama på lillebror eftersom dom åker till Öland imorgon och ska vara borta en hel vecka, men han var då inte på kramhumör idag minsann. Får nöja mig med att jag fick träffa gosungen en stund iallafall.
 
 ♥
 

hallon- och banankräm

Skrivet: 2012-07-14 Klockan: 16:38:00
Det blev inget örebro för min del idag. Började må så illa och konstigt när vi skulle åka. Eftersom det inte bara är mig själv det handlar om längre är det ju bäst att lyssna på kroppen, så jag spenderar dagen i soffan istället medans min älskling agerar flytthjälp.
Illamåendet släppte tack och lov, men känner mig fortfarande lite hängig och matt. Hoppas det inte är någon förkylning på gång bara... 
 
 
 
 
Gjorde ett supergott och nyttigt mellanmål precis. Eller efterrätt kanske det är? Inte vet jag. Gott var det iallafall.
 
1 banan
1 avokado
2dl frysta hallon
1 burk kesella
1dl naturell yoghurt
 
Mixa ihop allt till en slät konstistens, häll upp i skålar och dekorera med färska bär eller frukt.
 
 

fjortonde juli tvåtusentolv

Skrivet: 2012-07-14 Klockan: 08:21:00
Alltså, kom igeeen nu vädergudarna, kan vi inte få lite riktig ordentlig sommar nu?!
Solen skiner så fint på morgonen men sen lyser den istället med sin frånvaro... Vi behöver sol och värme nu inför den långa hösten.
 
 
Igår lunchade jag med min gamla barndomsvän Camilla. Det var väldigt roligt att få träffa henne. Vi kom fram till att det måste vara 14 år sedan sist. Timmarna rusade förbi för jag kan lova att vi hade en del att prata om då även hon ska ha en liten bebis, vilken dag som helst.
 
 
 
 
Våran älskade kula som pappan fotade lite på häromdagen och som just nu studsar åt alla håll här i soffan.
 
 
På fredagskvällen var vi bjudna till grannarna på grillat så vi spenderade kvällen en trappa ned här på Gymnasistgatan. Mycket trevligt sällskap och god mat, och mycket bra initiativ av våra grannar då det kanske var på tiden att ses när vi ändå bott grannar i över ett år! 
 
 
Idag ska vi styra kosan mot örebro för att hjälpa Matte och Lina att flytta in i sitt nyrenoverde fina radhus. Eller det ryktas att vi som är gravida kanske faktsikt mest får sitta på plats i nya huset och fika medans männen arbetar ;) 
Nu ska jag äta en stor frukost, hoppa i duschen, göra mig redo för dagen och försöka få liv i min sömntuta som sussar så sött där inne.
 
 

våran fina vagn

Skrivet: 2012-07-11 Klockan: 21:55:00
Idag har vi hämtat den, våran fina vita emmaljunga. Den är vääldigt stor, men vi är supernöjda. Den kommer våran lilla groda åka bra i.
Det är så mysigt när den står där i hallen. Man kan inte låta bli att gå dit och titta lite, och pilla lite på den. Herregud vad jag längtar!
 
 
 
 
Första dagarna av ledigheten har rusat förbi. Vi njuter för fullt av att inte ha några måsten och det är så skönt att orka göra något annat än att bara jobba och sova. I fredags gjorde jag min sista arbetsdag på ganska länge. Det kändes lite konstigt och faktiskt en liiiten aning vemodigt när det var dags att gå hem, fast givetvis helt underbart! Nu är det verkligen nedräkning på allvar. 6 veckor kvar...
 
 
Ikväll har jag och mamma varit på hudvårdshomeparty hos mormor. Trevligt och många bra produkter, utan massa tillsatser, konserveringsmedel och vatten. Jag köpte saker till bebis såklart. Babyschampoo och babysalva.
När jag kom hem stod maten på bordet, nästan iallafall. Sådan lyx har jag! Nu ska vi mysa och titta på film, jag och mitt hjärta.
 
 
Make the choice to talk more about your blessings than your problems.
More good things will come your way when you do.
 
 

fjärde juli tvåtusentolv

Skrivet: 2012-07-04 Klockan: 21:08:33
Två jobbdagar kvar nu. Två dagar bara. En och en halv till och med. Det är ju ingenting! Men ju närmare ledigheten man kommer desto jobbigare är det att ta sig iväg på något vis. Konstigt hur man verkligen ställer in sig så på ledighet.
Idag åt vi lunch på strandkanten, jag och bästa arbetskamraterna. Som lite avslut inför semestern. Himla trevligt ställe det där.
 
 
Igår var vi hos barnmorskan på kontroll igen och allt såg jättebra ut. Magen växer som den ska efter kurvan och känslan
efter varje gång man har fått lyssna på dom där vackra hjärtslagen är fantastisk.
Efter besöket hos barnmorskan fick jag snoosa bebis. Behöver jag säga att längtan efter våran egen lilla plutt är nästan olidlig nu?
Mamma och jag hälsade på min nya lilla kusin Tilde. Sååå söt! Hon har redan hunnit bli två månader gammal. Vad tiden går.
 
 
 
Lånade en bild på sötnosen av dig Emma, hoppas det gick bra : )