fjärde advent

Skrivet: 2011-12-18 Klockan: 21:05:00

Denna helg har bjudit på mycket trevligheter. Förfest med härliga arbetskamrater hemma hos oss och därefter julbord med jobbet. Pyssel med sessan. Spontant julbord i lunedet med min älskling - myysigast på hela helgen. Adventsfika med pernilla och hennes micke som kom på besök. Hann även träffa bästa lillebror och hämta hem julgranen som stått i pappas garage. Imorgon ska den pyntas.
Måste bara på jakt efter en fin julgransfot först. Har iof hittat en fin på vita rummet (of course) men ska nog ta en titt i örebro också.

rockin around the christmas tree

Skrivet: 2011-12-14 Klockan: 18:45:00

Igår var vi i lämås och hämtade en julgran. Lite glöggfika hos frida och tommy på det. Mys. Granen alltså, den är så söt så jag dör ju lite. Helt fluffig och tät. Sååå fin. En riktig disneygran. Letar inspiration här nu. Har inte bestämt om jag ska köra på mitt vanliga vitt och silver eller om jag kanske faktsikt ska slå till med lite rött i år. Har iallafall massa vita tyghjärtan sydda av mami på beställning att hänga i den. 

Inspiration från google. Tycker dom två översta är så fina.

12 december

Skrivet: 2011-12-12 Klockan: 21:05:00

Jobbkurs hela denna vecka. Redan efter en dag längtar jag till jobbet. Jag verkligen LÄNGTAR. Svår jobbig kurs med andra ord. Fytusan.
Med det säger jag godnatt, kryper ner i soffan framför tvn och får väl lov att ladda för ännu en kursdag. Nedräkning mot helgen börjar nu.
Nu lät jag allt väldigt negativ. Det är jag inte egentligen. Lite trött på detta regn och rusk kanske, men annars mår jag alldeles prima.

tredje advent

Skrivet: 2011-12-11 Klockan: 20:19:17

Helgen har varit helt perfekt. Varit utomhus och tagit till vara på det lilla ljus vi får såhär års. Så välbehövligt. Ridit och pysslat i stallet. Bästa var att få spendera lördagen med lillebror och att min älskling varit ledig heeela helgen. Det är inte allt för ofta det händer.
Idag har vi tänt tredjeadventsljuset med pannkaksfrukost innan vi hämtade upp söta filippa och åkte till stallet där hon red min lilla sessa, vilket gick strålande.  

Bjuder på lite jul/adventspynt från vårat hem. Bland annat det nyinköpta supermysiga zinkhuset. Hemklickat härifrån.

don't lose hope.

Skrivet: 2011-12-09 Klockan: 19:30:00

Äntligen helg! Veckan som gått har bestått av jobb, jobb, jobb. Lite trevligheter har jag lyckats hinna med också - tjejorna har varit här och bakat massa gott julgodis - knäck, ischoklad och bountybollar, jag har varit i kristinehamn hos pernilla på mysig julfika och så har jag grejat med min lilla ponny såklart. Precis hemkommna från fridhem är vi nu och det är dax för fredagsmys. Tacos och lite glöggmys.
Jag älskar glöggmys.

molly

Skrivet: 2011-12-05 Klockan: 09:00:00

Har ju inte hunnit presentera våran andra lilla familjemedlem sen ett par veckor tillbaka. Molly ♥ världens galnaste men finaste katt.

sessan

Skrivet: 2011-12-04 Klockan: 21:24:17

Har hämtat hem en ny liten familjemedlem idag. En liten ponny som heter sessan. Har räddat henne från ett mindre bra liv vilket hon nu aldrig mer ska behöva uppleva. Hon ska få så mycket kärlek den där lilla ponnyn. Har förhoppningar på att hon kanske får bli mamma till ett och annat föl i framtiden. Vi får se. 
Hästägare igen alltså. Det var ett par år sen sist. Känns så bra. Har verkligen saknat det livet.

google it.

Skrivet: 2011-12-04 Klockan: 08:45:00

Med hjälp av google har jag lyckats göra en ny header alldeles själv! Google är fantastiskt. Det tog flera timmar och är den är kanske inte superproffsig - men jag är nöjd. Väldigt nöjd med tanke på att jag innan hade noll kunskap om allt vad bloggdesign heter.