tjugoförsta november tvåtusentolv

Skrivet: 2012-11-21 Klockan: 22:47:34
Har haft en lång och livlig diskussion med en väldigt glad bebis här på kvällskvisten. Han hade mycket att berätta för sin mamma.
Han har börjat "prata" och skratta massor och verkligen högljutt. Det är helt fantastiskt. Det bästa och mysigaste som finns att lyssna på. 
Det är så roligt att se hur han utvecklas hela tiden. Det är inte långt kvar tills han rullar från rygg till mage nu heller. Han är på god väg.
 
 
 
 
Ännu en dag har rusat förbi. I förmiddags fick vi trevligt besök av Pernilla. När hon var tvungen att åka tog jag och Theo en promenad bort till stan. Lite kläder blev shoppat till lilleman såklart. Kappahl hade tag 3 betala för 2 på barnkläder så då får man ju passa på.
Efter det åkte vi på födelsedagskalas och firade min kusin. Det blir ju väldigt mycket fikande nu för tiden alltså, men det är ju så gooott.
 
 

don't dream about it. do it.

Skrivet: 2012-11-20 Klockan: 21:49:00
Min älskade prins mår mycket bättre idag. Blev inte mer än pyttelite feber som var helt borta imorse. Så nu är han en glad kille igen.
Idag har vi varit ute på promenad med Malin och lilla Ebba. Två lika virriga och hönsiga mammor på promenad. Skönt att ha varandra!
Så mycket mer än så har vi faktiskt inte gjort idag. Vi har bara varit hemma och myst. Dagarna går ju så fort så det är helt otroligt.
 
 
 
 
Bebis sover, sambo kollar på fotboll och jag ska dricka te och läsa nya mama. Får se hur långt jag hinner innan jag somnar. Är såå trött.
 
 

nittonde november tvåtusentolv

Skrivet: 2012-11-19 Klockan: 22:28:00
Sitter med en febrig liten kille sovandes i vaggan bredvid mig. Han har fått sin första spruta idag och hujeda mig vad ont det gjorde i mammahjärtat när hon stack honom. Han blev så ledsen, mitt lilla hjärta. Han har inte så mycket feber dock, så hoppas det håller sig så.
Väldigt lättad att vägning och mätning gick bra då han krånglat ganska mycket vid amningen ett tag. 6260 gram och 64 cm lång.
 
 
Efter bvc kom Camilla och Levi hit och spenderade dagen med oss. Vi tog en promenad till strandkanten och köpte med lunch hem, så mellan blöjbyten och matningar hann vi med att äta, fika och babbla. I samma veva kom Theos morfar förbi, och sen min mormor. Alla på en gång. Det är så det oftast är här nu för tiden - huset fullt. Nu ikväll har Theos farmor, farfar och farbror varit här en sväng. Det var ju himla tur att mami bakade en stor hallonpaj i förmiddags, som jag hann med någonstans där mellan bvcbesök och promenerande.
 
 
Tre veckor till flytt idag, och högen med packade kartonger börjar fyllas på. När det var en månad kvar kunde jag inte hålla mig längre så då packades första lådan. Ååh, snart bor vi i vårt alldeles egna, fina hus. Tror knappt att det är sant faktiskt. Min lilla skogsmullefamilj.
Det känns ju tillochmed jätteroligt att bo bland kartonger just eftersom det innebär att flytten är nära. Det kliar i inredningsfingrarna nu.
 
 
 
Såhär glad var mammas lilla solstråle när vi provade vinterns overall häromdagen.
 
 
 
 

doptankar

Skrivet: 2012-11-05 Klockan: 12:11:48
Har så smått börjat planera inför dop. Det är ett tag kvar men skönt att ha gott om tid och sen är det ju så roligt att jag nästan spricker.
Vill egentligen gärna baka dopfikat själv, men med en gästlista på ganska exakt 98 personer så vet jag inte riktigt hur det skulle gå till.
Nog för att jag gillar att baka men... Får nog se över andra alternativ där tror jag. Däremot tänkte jag göra cakepops. Fint att ha i burkar på borden, och gott. Hur jag ska hinna göra över 100 stycken såna är en annan fråga. Ska börja med att provgöra ett par någon dag.
 
 
 
Bilder från google.