thanks for coloring my life

Skrivet: 2012-09-29 Klockan: 19:34:26
Idag är våran lilla fotbollsspelare 7 veckor gammal. Herregud, vart tar tiden vägen? 
Förutom en kort promenad har vi haft mysdag i soffan idag också.
Mamma och pappa är fortfarande sjuka, men lilleman har tack och lov klarat sig.
 
 
 
 
If I had a flower for every time you make me smile and laugh, I'd have a garden to walk in forever.
 
 ♥
 

tjugoåttonde septemper tvåtusentolv

Skrivet: 2012-09-28 Klockan: 19:30:34
Idag fyller jag år och Theo har sin allra första namnsdag - Leonard. Jag har blivit förkyld som tusan så förutom lite besök tidigare idag har vi har mest firat dagen med att vila, mitt lilla hjärta och jag. Snart kommer pappa hem från jobbet och då ska vi fira med fredagsmys.
Även han har ju namnsdag idag så grattis till båda mina älsklingar på Leonard-dagen. Mina fina killar.
 
 
 
 

det här med soffor

Skrivet: 2012-09-26 Klockan: 08:00:00
Vi bytte ju ganska nyligen våran stora svarta soffa till ikeas Ektorp. Jag tycker dom är jättefina men inte speciellt mysiga. Nu när hösten kommer med tända ljus, te och myskvällar börjar jag sakna att ha en schäslong där man kan krypa upp, men vill INTE ha en sån där typisk 'hörnsoffa med schäslong' som precis alla har. Så med inspiration från min favoritinredningsblogg har jag kommit på att ikeas KIVIK är himla snygg - stilren och enkel soffa. Lite piff med kuddar osv så blir det supersnyggt och den skulle passa perfekt i nya hemmet.
Nu ska jag bara försöka övertala mannen i huset också, som antagligen är ganska trött på mitt velande med soffor. Lilleman är nog inte svårövertalad iallafall. Han är ju en riktig myskott så han röstar nog på soffa med schäslong, där han och mamma kan ligga och mysa.
 
 
 
 
Man kan bygga ihop den lite som man vill och det är ju toppen. Snyggt att strunta i armstöden, samtidigt som det kanske är skönt att ha.
 
 

you make the world beatiful, love

Skrivet: 2012-09-25 Klockan: 20:43:06
Mammas älskling har börjat le på riktigt nu. Det absolut vackraste lilla leende jag sett och mitt hjärta smälter varje gång.
 
 
 
 

just like the sun lights up the earth, you light up my life

Skrivet: 2012-09-22 Klockan: 11:32:25
Ungefär fyra, fem kilometer från stan ligger det ett hus. Det ligger på landet men ändå nära stan. Det är skog runt hela tomten och med andra ord ett perfekt läge för små barnsben med spring i. Det här huset är VÅRAT. Mitt och min fantastiska lilla familjs.
Papper är skrivna, handpenning är lagd och den fjortonde december får vi nycklarna. Som om jag inte redan var världens lyckligaste. 
Det bästa av allt är att jag ska få inreda mitt lilla hjärtas alldeles egna rum. Det ska bli så fint. Dax att börja leta inspiration till barnrum.
 
 
 
 

tjugoförsta september tvåtusentolv

Skrivet: 2012-09-21 Klockan: 21:34:28
Igår var det dax för enmånadskontroll och läkarundersökning på bvc och allt såg jättebra ut. Skönt att veta för en nervig hönsmamma.
4580 gram och hela 57 cm lång nu. Han växer så det knakar minsann och imorgon blir han 6 veckor gammal.
Tänk att vid den här tiden för 6 veckor sen låg jag och hade vääldigt fruktansvärt ont, och sen kom den bästa dagen i mitt liv.
 
Den här veckan har det varit fullt upp med bankmöte och läkartider för både mamma och Theo, men däremellan har vi hunnit med att träffa två små kompisar. Vi har varit hemma hos Camilla och lilla Levi och vi har gått långpromenad med Malin och lilla Ebba.
 
 
 
Mitt vackra hjärta. Kärleken är obeskrivlig.
 
 

bvc och födelsedagskalas

Skrivet: 2012-09-13 Klockan: 21:47:28
Igår var vi på bvc igen. Alldeles ensamma den här gången och det gick jättebra. Lilla grodan väger nu 4260 gram och har alltså gått upp ett kilo sedan han föddes. Hans kurva gick spikrakt uppåt den här gången. Lika skönt varje gång att se att han går upp i vikt och mår bra.
På eftermiddagen åkte vi ut till mormor i Fridhem och hälsade på. 
 
Idag har Theo varit på sitt första födelsedagskalas, hos gammelfarmor Siv, och nu ligger han här och sover så sött mellan oss.
Det finaste vi har.
 
 
 

i love you to the moon and back

Skrivet: 2012-09-11 Klockan: 22:39:09
Idag är vårat lilla hjärta en månad gammal. Tänk att det redan har gått en hel månad. Den bästa i mitt liv.
Hur har jag klarat mig utan dig innan du fanns fantastiska lilla människa?
 
 
 
 

angels danced the day you were born

Skrivet: 2012-09-06 Klockan: 21:55:08
 
 
Jag trodde inte att det var möjligt att känna så här mycket kärlek till någon. Någon som man bara har känt i ett par veckor.
Mitt livs största förälskelse. Underbara unge. Om du bara visste hur otroligt älskad du är.
 
I tisdags var det dags för bvc igen. Då pappan jobbade fick en stolt mormor följa med istället. 3880 gram och 54,5 cm lång.