bloggpaus och bröllopsfest

Skrivet: 2011-10-29 Klockan: 15:53:40

Har tydligen tagit mig en (ofrivillig) bloggpaus. Anledningen har helt enkelt varit tidsbrist! Jag fattar inte vart tiden tar vägen!? Sjukt.
Jag mår iallafall bra och livet leker. Precis just nu har jag kommit ur duschen, ska göra mig partyfin och bege mig mot beverly bråten på bröllopsfest. Det är min älskade pappa som har gift sig med sin Annelie. Själva bröllopet ägde dock rum förra helgen, men festen hålls ikväll. Hela tjocka släkten är på plats i stan och samlade för det här kalaset. Det kan med andra ord bli en gaalen kväll.

love

Skrivet: 2011-10-13 Klockan: 22:21:51

lily's

Skrivet: 2011-10-02 Klockan: 12:16:00

Alltså denna vecka! Omg! Fullspäckat schema och stress stress stress! Tur att veckans såkallade vilodag är här. Varvat med jobb har jag hunnit med födelsedagskalas för kusin erik, bakat vaniljbullar kanelbullar solskensbullar och kakor, storstädat, shoppat lös i örebro med mitt hjärta, fyllt 26år (hujeda mej) och haft familj och släkt här på födelsedagsfika både torsdag och fredag ♥
Gårdagen bjöd på korvgrillning och strålande sol i fridhem. Kvällen spenderades med vänner, mat och mys här hemma på gymnasistgatan och idag väntar 2årskalas ute i lämås. Livet leker och jag trivs.


Dom här fiiina liljorna fick jag av mig själv på min födelsedag.