instagram

Skrivet: 2012-10-26 Klockan: 16:32:12
 
 
 

tjugofemte oktober tvåtusentolv

Skrivet: 2012-10-25 Klockan: 10:32:00
Sitter med en sovande bebis på mig. Måste vara det absolut mysigaste som finns. Han ville visst inte ta sin förmiddagstupplur någon annanstans än på sin mamma så jag blev liksom fast här i soffan. Skulle iof inte göra mig något att sitta såhär precis hela dagen faktiskt.
Äntligen är pappan i familjen långledig, så vi har en riktig myshelg framför oss.
 
 
 
 
 
Igår spenderade jag och Theo förmiddagen i Fridhem med mamma/mormor, syster/moster och mormor/'mormor kerstin'.
 
 

you´re the world to me

Skrivet: 2012-10-23 Klockan: 22:10:00
 
 
Besöket på bvc i förmiddags gick bra. 5665 gram och 61 cm lång. Hela tio centimeter har han växt sedan han föddes. Min lilla snutt.
Hon sa att jag tänkte rätt angående att äta på natten. Efter 6 månader rekommenderar de att man ska sluta med nattmål, innan det är det bra om de fördelar målen mer över hela dygnet, alltså gärna även på natten. Dock gör det ingenting alls så länge han går upp i vikt och växer som han ska. Antagligen får han i sig allt han behöver under dagarna. Så hon tyckte vi skulle passa på att njuta av sömnen.
 
 
Efter bcv åkte vi till min farmor och farfar så pappsen fick sova klart ifred. Theo är en väldigt uppskattad liten gäst där vill jag lova. Såklart. Vem skulle inte bli glad av att få så fint besök. Kan nog inte komma dit själv, utan honom, något mer. Skulle nog bli väldigt besviket då.
 
 

tjugotredje oktober tvåtusentolv

Skrivet: 2012-10-23 Klockan: 09:29:46
Goodmorgon! Åh vad jag älskar våra mysiga mornar. Micke kom hem tidigt imorse efter nattjobb, så hann vi sova en stund hela familjen tillsammans, innan min lilla solstråle tyckte det var dax att starta dagen. En liten solstråle som nu för tiden kan sova från cirka 21.00 till 04.00 innan det är dax för mat. Istället för att tycka att det är skönt blir jag nojig. Än så länge är han väl så liten att han behöver äta på natten(?) men antar att så länge han går upp i vikt som han ska är det väl ingen fara. Kanske borde passa på att njuta så länge det varar.
 
 
Igår var Theos kusin Viggo här och hälsade på med sin mamma och pappa. Vi möttes upp hos fotografen för att ta kort till tidningen.
Nu håller vi tummarna att det kommer med på samma dag. Det skulle vara roligt. Sen åkte vi hem till oss, drack kaffe, åt mat som pappan i huset lagade och bara tog det lugnt. Killarna sov om vartannat men hann med ett pass tillsammans i gymmet. Världens sötaste kusiner.
 
 
Nu ska jag göra mig iordning och vänta på att min lilla groda som tagit en tupplur ska vakna, sen packa in oss i bilen och åka till bvc.
 
 
 
 
 

när ord inte räcker till..

Skrivet: 2012-10-22 Klockan: 20:53:51
Känslan när mitt lilla hjärta skrattar, det vackraste skratt jag någonsin hört, den känslan finns det inga ord som kan beskriva.
Eller när han tittar på mig och ler det mest perfekta leende jag någonsin sett. När vi sover tätt ihop och jag känner hans lilla näsa mot min och små andetag mot min hud. Inga ord är stora nog att beskriva den känslan. En känsla jag inte skulle byta mot någonting i världen.
 
 
 
  

tolfte oktober tvåtusentolv

Skrivet: 2012-10-12 Klockan: 07:26:00
Mysmorgon med världens goaste bebis och tända ljus. Älskar att gå upp när det fortfarande är mörkt ute och älskar att hösten är här.
Igår fyllde vi termosen med kaffe, tog en promenad och satte oss vid sjön hela familjen. Underbart väder och såå mysigt.
Tror att lilleman också tyckte det var mysigt. Såg ut så iallafall när han fick komma upp och se sig omkring och inte bara ligga i vagnen.
 
 
 
 

elfte oktober tvåtusentolv

Skrivet: 2012-10-11 Klockan: 22:03:00
Idag är vårat hjärta två månader gammal. Har sagt det förut och säger det igen, vart tar tiden vägen? Det går fort när man har roligt.
Det är så fantastiskt att se hur han utvecklas för varje dag som går och det finns så mycket jag ser fram emot med allt som komma skall, samtidigt som jag vill att tiden ska stå stilla. Man borde kunna få trycka på paus ibland, hinna stanna upp och bara njuta.
 
 
 
 
Du är mitt allt älskade unge.
 
 

tionde oktober tvåtusentolv

Skrivet: 2012-10-10 Klockan: 09:39:58
Har en väldigt morgonpigg bebis så här har vi varit uppe sen innan tuppen. Men vad gör det när man får spendera morgonen med en liten solstråle som skrattar och jollrar. Sova kan jag göra någon annan gång. Vi har myst med tända ljus framför tvn.
Igår var vi på bvc igen. Nästan tre veckor sen sist och som vanligt lika nervös att han inte ska ha gått upp i vikt ordentligt. Fattar inte varför men antar att det hör till när man är en hönsmamma av värsta sort. Det fanns ju dock ingen som helst anledning till oro.
5280 gram och 59 cm lång. Våran lilla omslagsbebis, som han blev kallad av bvc-sköterskan. Ja, sånt får en stolt mamma skryta om.
 
 
 
 
När Micke åkt till jobbet packade jag ner mitt lilla hjärta i vagnen och tog en lång promenad i höstvädret. Nästan två timmar var vi ute. Det ska bli så otroligt skönt att flytta ut på landet och slippa trafik, bilar och avgaser. Att bara gå utanför dörren och andas in skogsluft.
Åh vad jag längtar.