be the attitude you want to be around.

Skrivet: 2012-03-31 Klockan: 13:27:09

Jag antar att ingen har missat Leilas General Store. Herregud. Vad ska man välja och var ska man börja? Jag vill ha typ ALLT.
Tycker  emaljprodukterna är så himla fina.. och tårtfatet.. och ja, allt som sagt. Den här webshoppen kommer ruinera mig.                                  Här hemma lördagsmyser vi för fullt. Min duktiga älskling står vid spisen och lagar kallops. Mums vad gott det ska bli.
Ikväll kommer världens bästa lillebror hit och sover över. Då ska vi ha filmkväll med tacos, godis och chips. Åh vad vi ska mysa.                     


Efter maten ska jag åka och inhandla jord och plantera lite fina vårblommor ute på terassen, och mina plantor som håller på att
växa ur växthuset som står i köksfönstret. Helt otroligt hur dom har växt med tanke på mina väldigt ogröna fingrar.

när två blir tre

Skrivet: 2012-03-28 Klockan: 20:37:24

Igår var världens bästa dag. Äntligen fick vi se vårat lilla gryn igen. Våran lilla Prins! Vilken lycka.
Finns nog inget stoltare ögonblick än när man går ut därifrån med ultraljudsbilderna i handen och man precis har sett sin lilla bebis sprattla runt där inne i magen. Overkligt och helt fantastiskt. 

Han hade ingen lust att ställa upp på kort, så vi fick nöja oss med två halvbra bilder. Men vad gör det. Det viktigaste är att han mår bra.
Efter ultraljudet åkte vi och kollade på barnvagnar och handlade små pojkkläder. Världens mysigaste dag.

I augusti är vårat lilla hjärta beräknad att komma. Att man kan längta så mycket efter någon som man inte ens har träffat än!!
just like the sun lights up the earth, you light up my life..


be thankful for what you have and you'll end up having more.

Skrivet: 2012-03-25 Klockan: 21:33:41

Åh vilken bra helg jag har haft. Långledig och äntligen står klockan på sommartid. Älskade vår.

Fredag - roadtrip till nyköping där vi hämtade hem ett fynd från blocket. Stannade på vingåkers outlet på hemvägen. Hittade inte ett endaste dugg. Däremot fanns en inredningsbutik bredvid med väldigt mycket fint. Så en glasburk och en ljuslykta fick följa med därifrån.

Lördag - mässa i karlstad med Maria, Jhimmy och lilla charmtrollet Olivia.
Efter mässan shoppade vi lös på bergvik, jag och min älskling. Jag kostade på mig en ny fiin jacka.
Har så länge letat efter en vit jacka så jag slog till när det var extrapris och allt.Vi avslutade helgen med en härlig eftermiddag ute i fridhem. Sol, grillning, vilda diskussioner (inget ovanligt) och geografilektion med två väldigt förvirrade systrar. Konstaterat är att vi nog beöver bättra på vår kunskap där en aning.
Micke -Huvudstad i Australien?
Jag -Sidney..?
Julia -Jaha. Jag tänkte säga Kenya.
Vi vet nu att det varken är Sidney eller Kenya.. ;)

Nu är jag såå trött efter en hel dag ute i solen och friska luften så jag säger godnatt.

Två dagar kvar.. ♥

do more of what makes you happy.

Skrivet: 2012-03-18 Klockan: 10:35:56

Som jag har letat efter det perfekta soffbordet. Nu är det äntligen på plats och jag är såå nöjd. Det tackar vi David och Hanna för!

Även nya soffor är ju plats sedan ett tag tillbaka. Det stora svarta åbäket åkte ut och in kom två ljusa ektorpsoffor från IKEA och så får det vara tills jag verkligen, verkligen vet vad jag vill ha för soffa. Om jag nu någonsin kommer veta det... :)

 Snart har ännu en helg rusat förbi i full fart. Men mig gör det inte ett dugg att tiden går snabbt just nu faktiskt ♥

Det har varit en krasslig helg med feber och halsont, men det gick över fort som tur var. Igår hade vi Matte och Lina här på middag och idag ska vi ta en tur till fridhem. Hoppas att solen vill titta fram.